Info

Välkommen till Scandinaviaexposed.com

Här får Du tillgång till det bästa inom porr och erotik med tjejer från Sverige och de Nordiska länderna. Sidan drivs av bland annat den Svenske producenten/regissören Erik Fischer tillsammans med olika samarbetspartners. (Läs mer om Erik Fischer HÄR)

Scandinaviaexposed.com hittar du allt inom porrfilm och i olika stilar och nischer – >amatör, gonzo, privatinspelad porr, kinky, BDSM etc. Regelbundna uppdateringar med nytt och exklusivt innehåll med de hetaste, snuskigaste och kåtaste tjejerna som finns i Skandinavien + tusentals med bilder. (alla nya videos är filmade och mastrade i HD)

Här möter Du de mest populära porrstjärnorna från Skandinavien som till exempel Puma Marianna Moore, Sanna Rough, Cheetah, Annette, Darla Delovely, Alexandra Hjort, Bambi Ink, Josefine, Jens X.P, Dora Venter, Nikita, Aya, Märtha Karlsson, Hannah, Vanessa Blond, Jessica Juver, Barbie, Trinda Throng, Elise, Rosita samt många härliga amatörer. Alla modeller har en sak gemensamt – alla gillar att slicka, suga och knulla!

Förutom allt detta så får ni tillgång till scener och bilder med europeiska och ryska tjejer samt ett urval av Svenska porrklassiker regisserade av Erik Fischer med flera samt intervjuer, bildreportage och “behind the scenes”.

På startsidan hittar du alltid senaste nytt, intervjuer, tips, trailers, länkar etc

Bli medlem och få obegränsad tillgång till våra videos, bilder och bildreportage etc. Direkt och utan problem. Vi använder CCBill – en av de äldsta och mest pålitliga betalningsbolag på internet. All debitering sker säkert och diskret.

ALLA MODELLER SOM MEDVERKAR PÅ SCANDINAVIAEXPOSED.COM, OCH DESS UNDERSIDOR, ÄR MINST 18 ÅR!

 

KÖP LÖSA SCENER – NY FUNKTION

Nu har du möjlighet att köpa lösa scener och ladda ner direkt till din dator. (utan att vara medlem)

På nolltid och i direkt anslutning till köpet skapar du ett konto, om du inte redan har ett, och väljer sedan om du vill betala med kort (Visa, Mastercard) eller med SMS.

Ett belopp, Inget krångel, inga dolda avgifter, diskret och säkert.

Priserna ligger på 3.90€, 4.90€, 5,90€ beroende på innehåll och speltid.

Filformatet som du laddar ner är en MP4. Formatet är kompatibelt med PC, Mac och de flesta mediaspelare som finns på marknaden. (Filstorlekarna varierar mellan cirka 80MB upp till 600MB beroende på speltid.)

 

Denna sida är optimimerad för IE9, Chrome, Safari och Firefox.

VIDEOS

Alla videos är filmade och mastrade I HD. (Förutom AMATÖR VIDEOS) För bästa kvalitét rekommenderar vi nedladdningsalternativen.

Nedladdningsbara videos (MP4 och MOV) är kompatibla med PC, Mac (QT spelare krävs för MOV) och de flesta mediaspelare. (T ex Tvix, Xtreamer, WD, Boxee)

Notera att vi INTE erbjuder support på nämnda produkter här ovan.

Denna sida stödjer HTML5.

Kontakt: info@scandinaviaexposed.com